Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Αυγούστου 2014

Thumbnail me : Δημιουργήστε μικρογραφίες από βίντεοΤο Thumbnail me είναι μία εφαρμογή ανοικτού κώδικα με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα μικρογραφίες από αρχεία βίντεο. Χάρη στο πολύ απλό και φιλικό περιβάλλον που διαθέτει σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε μικρογραφίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε το μέγεθος και τον αριθμό των μικρογραφιών κατά βούληση από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Τέλος για όσους έχετε λογαριασμό στο  ImageShack μπορείτε μάλιστα να αποθηκεύσετε απευθείας εκεί τις μικρογραφίες σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Thumbnail me : Δημιουργήστε μικρογραφίες από βίντεο
4/ 5 stars - "Thumbnail me : Δημιουργήστε μικρογραφίες από βίντεο" Το Thumbnail me είναι μία εφαρμογή ανοικτού κώδικα με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα μικρογραφίες από αρχεία βίντεο. Χά...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>