Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Ιουλίου 2016

SilentEye : Κρύψτε κείμενα και αρχεία μέσα σε φωτογραφίες
Με την χρήση προηγμένων αλγορίθμων μπορούμε να κρυπτογραφήσουμε ή να αποκρυπτογραφήσουμε τα δεδομένα μας και μάλιστα με μεγάλο βαθμό ασφαλείας και εδώ θα εξετάσουμε ένα πολύ απλό πρόγραμμα με τη βοήθεια του οποίου μπορούμε να κρύψουμε οποιοδήποτε κείμενο μέσα σε μία φωτογραφία η σε κάποιο μουσικό αρχείο. Μπορούμε να δουλέψουμε με φωτογραφίες JPEG,BMP και αρχεία ήχου τύπου WAVE και μάλιστα μπορούμε να κρυπτογραφήσουμε τα δεδομένα μας με κρυπτογράφηση AES128 και AES256. Αυτό που μπορούμε να κρύψουμε μπορεί να είναι ένα κείμενο, ή ακόμη και κάποιο αρχείο. 

ΒΗΜΑΤΑ

- Aφού κατεβάσουμε το πρόγραμμα το τρέχουμε, πάμε στο μενού και επιλέγουμε open και ακολουθούμε τη διαδρομή για να φορτώσουμε τη φωτογραφία.

- Με την ενεργοποίηση της επιλογής Encode ανοίγει το παράθυρο που βλέπετε παρακάτω όπου θα πρέπει στη επιλογή passphrase να βάλουμε ένα καλό-δυνατό κωδικό για το αρχείο ή το κείμενο που θέλουμε να κρύψουμε να επιλέξουμε από την επιλογή Destination που θέλουμε να σώσουμε την εικόνα που θα προκύψει μετά την κρυπτογράφηση ακολούθως να γράψουμε το κείμενο που θέλουμε να κρυπτογραφήσουμε ή να επιλέξουμε το αρχείο που επιθυμούμε να κρυπτογραφήσουμε και τέλος να πατήσουμε Encode.

Αν θέλουμε να κρυπτογραφήσουμε περαιτέρω το κείμενο ή το αρχείο μας για μεγαλύτερη ασφάλεια πατάμε το Enable Encryption επιλέγουμε τον αλγόριθμο που θέλουμε βάζουμε ένα ισχυρό κωδικό και τέλος πατάμε encode

- Αυτό ήταν, το κείμενο ή το αρχείο μας έχει κρυπτογραφηθεί.Τώρα δεν μας απομένει ώστε να αποκρυπτογραφήσουμε το αρχείο μας ή το κείμενο να πατήσουμε στη φωτογραφία που σώσαμε να βάλουμε τον κωδικό που είχαμε επιλέξει και να πατήσουμε Decode. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η εικόνα που θα προκύψει με το κρυπτογραφημένο κείμενο ή αρχείο δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κλασικές εικόνες και μπορεί να ανοίξει κανονικά και σαν αρχείο φωτογραφίας. Τρέξτε το με δικαιώματα διαχειριστή.

Τρέξτε το με δικαιώματα διαχειριστή.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,  Mac OS X, 


SilentEye : Κρύψτε κείμενα και αρχεία μέσα σε φωτογραφίες
4/ 5 stars - " SilentEye : Κρύψτε κείμενα και αρχεία μέσα σε φωτογραφίες" Με την χρήση προηγμένων αλγορίθμων μπορούμε να κρυπτογραφήσουμε ή να αποκρυπτογραφήσουμε τα δεδομένα μας και μάλιστα με μεγάλο βαθμό...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>