Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Απριλίου 2014

Service packs : Όλα τα service pack συγκεντρωμένα ανά WindowsΤα Service Pack είναι διορθωτικό λογισμικό που καλύπτει κενά ή βελτιώνει τις λειτουργίες του υφιστάμενου λειτουργικού συστήματος και είναι σημαντικά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα των λειτουργικών συστημάτων Windows. Γι΄αυτό το λόγο θα πρέπει πάντα να έχετε εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο service pack, μέσω του Windows Update.

Παρ΄όλα αυτά αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Windows Update μπορείτε να τα κατεβάσετε απευθείας από τη Microsoft

Windows XP Service Pack


Windows Vista Service Pack


Windows 7 Service PackΓια να εγκαταστήσετε το Service pack 1 για τα windows 7 θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την ενημέρωσηService packs : Όλα τα service pack συγκεντρωμένα ανά Windows
4/ 5 stars - "Service packs : Όλα τα service pack συγκεντρωμένα ανά Windows" Τα Service Pack είναι διορθωτικό λογισμικό που καλύπτει κενά ή βελτιώνει τις λειτουργίες του υφιστάμενου λειτουργικού συστήματος και ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>