Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Νοεμβρίου 2016

Process Explorer : Δείτε και επεξεργαστείτε τις λειτουργίες που τρέχουν στο pc σαςΑναρωτηθήκατε ποτέ που το πρόγραμμα έχει ένα συγκεκριμένο αρχείο ή κατάλογο ανοιχτό; Τώρα μπορείτε να μάθετε. To Process Explorer εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το ποια θα χειρίζεται και DLLs διαδικασίες έχουν ανοίξει ή να φορτωθεί.Το Process Explorer είναι ένα μικρό προγραμματάκι που σας βοηθάει να δείτε τι λειτουργίες τρέχουν στο pc σας, αλλά ακόμα και να τερματίσετε κάποια ή κάποιες από αυτές να τις κάνετε reset να ορίσετε permission και πολλά άλλα. Η οθόνη Process Explorer αποτελείται από δύο υπο - παράθυρα. Το επάνω παράθυρο εμφανίζει πάντα μια λίστα με τις ενεργές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων που έχουν στην ιδιοκτησία τους λογαριασμούς τους, ενώ οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Process Explorer : 16.20

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Process Explorer : Δείτε και επεξεργαστείτε τις λειτουργίες που τρέχουν στο pc σας
4/ 5 stars - "Process Explorer : Δείτε και επεξεργαστείτε τις λειτουργίες που τρέχουν στο pc σας " Αναρωτηθήκατε ποτέ που το πρόγραμμα έχει ένα συγκεκριμένο αρχείο ή κατάλογο ανοιχτό; Τώρα μπορείτε να μάθετε. To Process Explorer εμφα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>