23 Απριλίου 2014

OPSWAT Security Score : Μετρήστε τo επίπεδο ασφάλειας του υπολογιστή σαςΤο OPSWAT Security Score είναι ένα δωρεάν λογισμικό που σαρώνει τον υπολογιστή σας ελέγχοντας ταυτόχρονα και τις εγκατεστημένες εφαρμογές ασφαλείας και σας παρέχει ένα αποτέλεσμα για τις συνολικές του επιδόσεις μαζί με προτάσεις για το πώς θα βελτιώσετε το σκορ και κατά συνέπεια την συνολική ασφάλεια του υπολογιστή σας. Αν θέλετε να διαβάσετε την πλήρη έκθεση ανάλυσης πατήστε στο Export Log και διαβάστε την  αξιολόγηση σε αρχείο text. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
OPSWAT Security Score : Μετρήστε τo επίπεδο ασφάλειας του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "OPSWAT Security Score : Μετρήστε τo επίπεδο ασφάλειας του υπολογιστή σας" Το OPSWAT Security Score είναι ένα δωρεάν λογισμικό που σαρώνει τον υπολογιστή σας ελέγχοντας ταυτόχρονα και τις εγκατεστημένες εφαρμο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>