10 Απριλίου 2014

Norman Malware Cleaner : Εντοπίστε και διαγράψτε κακόβουλο λογισμικόTo Norman Malware Cleaner είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό και την κατάργηση συγκεκριμένου κακόβουλου λογισμικού (malware). Επισημαίνεται ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο για τη λειτουργία της κανονικής προληπτικής προστασίας από τους ιούς, αλλά μάλλον ως ένα εργαλείο για να χειριστεί υπολογιστές που έχουν ήδη μολυνθεί.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Norman Malware Cleaner 2014.04.06
Norman Malware Cleaner : Εντοπίστε και διαγράψτε κακόβουλο λογισμικό
4/ 5 stars - "Norman Malware Cleaner : Εντοπίστε και διαγράψτε κακόβουλο λογισμικό" To Norman Malware Cleaner είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό και την κατάργηση συγκεκριμένου ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>