08 Απριλίου 2014

Musix GNU : Linux live CD με μεγάλη συλλογή από προγράμματα σχεδιασμένο για μουσικούςΤο Musix GNU είναι ένα open source Linux λειτουργικό σύστημα που προορίζεται για μουσικούς, γραφίστες και όσους αγαπούν την επεξεργασία βίντεο, χάρη στην τεράστια συλλογή προγραμμάτων που διαθέτει. Βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Debian GNU / Linux και έχει δομηθεί γύρω από το ελαφρύ γραφικό περιβάλλον X11 Desktop Environment ( LXDE ).  Με την διανομή αυτή θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε παρτιτούρες, να καταγράψετε και να αναπαράγετε ήχο και MIDI κομμάτια, να επεξεργαστείτε και να μιξάρετε ήχο ή MIDI κομμάτια. Επιπλέον, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήστε εφέ σε πραγματικό χρόνο με οποιαδήποτε συσκευή ( μικρόφωνο, Line in κ.λπ.) και να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο ή άλλη συσκευή MIDI. Διανέμεται ως ISO υποστηρίζει πλατφόρμες υλικού τόσο 32 - bit όσο και 64 bit . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν Live USB ή DVD ή να εγκατασταθεί στο σκληρό σας δίσκο.

Αν το δουλέψετε σαν live CD/DVD/USB  χρησημοποιήσετε το παρακάτω Username και password

User: user

Pass: live

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


Musix GNU+Linux 3.0.1
Musix GNU : Linux live CD με μεγάλη συλλογή από προγράμματα σχεδιασμένο για μουσικούς
4/ 5 stars - "Musix GNU : Linux live CD με μεγάλη συλλογή από προγράμματα σχεδιασμένο για μουσικούς" Το Musix GNU είναι ένα open source Linux λειτουργικό σύστημα που προορίζεται για μουσικούς, γραφίστες και όσους αγαπούν την επεξεργ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>