Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

31 Ιουλίου 2016

MobaLiveCD: Τρέξτε Bootable εφαρμογές Linux και WindowsΤο MobaLiveCD είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να τρέξετε τα αγαπημένα σας Linux LiveCD και   όλες τις εκδόσεις των windows,  χάρη στον εξαιρετικό εξομοιωτή που ονομάζεται "qemu". Η λειτουργία του προγράμματος είναι πολύ απλή:


ΒΗΜΑΤΑ
  • Τρέχουμε το πρόγραμμα με δικαιώματα διαχειριστή.
  • Πατάμε το Run the livecd και επιλέγουμε την διαδρομή για το iso αρχείο μας
  • Στην ερώτηση του προγράμματος να δημιουργήσει  hard image πατήστε ναι νομίζω φορτώνει γρηγορότερα.

Σε παράλληλο παράθυρο ξεκινάει η εφαρμογή και τρέχει  η διανομή του linux ή των windows που έχουμε επιλέξει. Ανάλογα με την διανομή είναι και ο χρόνος που περιμένουμε για φορτώσει πλήρως. Η δοκιμή έγινε με πολλές εφαρμογές. Συμπερασματικά πρόκειται για  μία πολύ καλή ιδέα  που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε μία livecd διανομή και πολλές Bootable εφαρμογές  πριν τις εγκαταστήσουμε .


Windows 7  μέσω MobaLiveCD
Knopix Linux  MobaLiveCD

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


MobaLiveCD: Τρέξτε Bootable εφαρμογές Linux και Windows
4/ 5 stars - "MobaLiveCD: Τρέξτε Bootable εφαρμογές Linux και Windows " Το MobaLiveCD είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να τρέξετε τα αγαπημένα σας Linux LiveCD και   όλες τις εκδόσεις των windows,  χάρη στον ε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>