31 Ιουλίου 2016

MobaLiveCD: Τρέξτε Bootable εφαρμογές Linux και WindowsΤο MobaLiveCD είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να τρέξετε τα αγαπημένα σας Linux LiveCD και   όλες τις εκδόσεις των windows,  χάρη στον εξαιρετικό εξομοιωτή που ονομάζεται "qemu". Η λειτουργία του προγράμματος είναι πολύ απλή:


ΒΗΜΑΤΑ
  • Τρέχουμε το πρόγραμμα με δικαιώματα διαχειριστή.
  • Πατάμε το Run the livecd και επιλέγουμε την διαδρομή για το iso αρχείο μας
  • Στην ερώτηση του προγράμματος να δημιουργήσει  hard image πατήστε ναι νομίζω φορτώνει γρηγορότερα.

Σε παράλληλο παράθυρο ξεκινάει η εφαρμογή και τρέχει  η διανομή του linux ή των windows που έχουμε επιλέξει. Ανάλογα με την διανομή είναι και ο χρόνος που περιμένουμε για φορτώσει πλήρως. Η δοκιμή έγινε με πολλές εφαρμογές. Συμπερασματικά πρόκειται για  μία πολύ καλή ιδέα  που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε μία livecd διανομή και πολλές Bootable εφαρμογές  πριν τις εγκαταστήσουμε .


Windows 7  μέσω MobaLiveCD
Knopix Linux  MobaLiveCD

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
MobaLiveCD: Τρέξτε Bootable εφαρμογές Linux και Windows
4/ 5 stars - "MobaLiveCD: Τρέξτε Bootable εφαρμογές Linux και Windows " Το MobaLiveCD είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να τρέξετε τα αγαπημένα σας Linux LiveCD και   όλες τις εκδόσεις των windows,  χάρη στον ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>