04 Ιουλίου 2017

Memory Cleaner : Αποτελεσματική εφαρμογή διαχείρισης μνήμηςΣε πολλούς χρήστες υπάρχει προβληματισμός σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εργαλείων καθαρισμού μνήμης και κατά πόσο μπορεί να είναι αποτελεσματική επειδή ήδη από τα Windows Vista και μετά η διαχείριση της μνήμης από τα τα ίδια τα Windows βρίσκεται αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Τα περισσότερα εργαλεία καθαρισμού μνήμης δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά γιατί αρκετά από αυτά χρησιμοποιούν τεχνικές που έχουν σχέση μόνο με τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows (προ-Vista). 

 Το MemoryCleaner είναι μία σημαντικά καλύτερη εφαρμογή επειδή χρησιμοποιεί αυτές λειτουργίες με σύνεση και με τέτοιο τρόπο χωρίς να έχει επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή σας. Μπορείτε τώρα να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες Memory Cleaner χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το κύριο παράθυρο. 

Συμπερασματικά και εάν η κατανάλωση της Ram υπερβαίνει τo 60% σε τακτική βάση, τότε MemoryCleaner είναι η απόλυτη εφαρμογή που πρέπει να έχετε ώστε οι εφαρμογές σας να τρέχουν άνετα και πιο γρήγορα.

Memory Cleaner :  2.20

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Memory Cleaner : Αποτελεσματική εφαρμογή διαχείρισης μνήμης
4/ 5 stars - "Memory Cleaner : Αποτελεσματική εφαρμογή διαχείρισης μνήμης" Σε πολλούς χρήστες υπάρχει προβληματισμός σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εργαλείων καθαρισμού μνήμης και κατά πόσο μπορεί να εί...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια