Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Ιουλίου 2017

Memory Cleaner : Αποτελεσματική εφαρμογή διαχείρισης μνήμηςΣε πολλούς χρήστες υπάρχει προβληματισμός σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εργαλείων καθαρισμού μνήμης και κατά πόσο μπορεί να είναι αποτελεσματική επειδή ήδη από τα Windows Vista και μετά η διαχείριση της μνήμης από τα τα ίδια τα Windows βρίσκεται αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Τα περισσότερα εργαλεία καθαρισμού μνήμης δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά γιατί αρκετά από αυτά χρησιμοποιούν τεχνικές που έχουν σχέση μόνο με τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows (προ-Vista). 

 Το MemoryCleaner είναι μία σημαντικά καλύτερη εφαρμογή επειδή χρησιμοποιεί αυτές λειτουργίες με σύνεση και με τέτοιο τρόπο χωρίς να έχει επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή σας. Μπορείτε τώρα να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες Memory Cleaner χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το κύριο παράθυρο. 

Συμπερασματικά και εάν η κατανάλωση της Ram υπερβαίνει τo 60% σε τακτική βάση, τότε MemoryCleaner είναι η απόλυτη εφαρμογή που πρέπει να έχετε ώστε οι εφαρμογές σας να τρέχουν άνετα και πιο γρήγορα.

Memory Cleaner :  2.20

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Memory Cleaner : Αποτελεσματική εφαρμογή διαχείρισης μνήμης
4/ 5 stars - "Memory Cleaner : Αποτελεσματική εφαρμογή διαχείρισης μνήμης" Σε πολλούς χρήστες υπάρχει προβληματισμός σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εργαλείων καθαρισμού μνήμης και κατά πόσο μπορεί να εί...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>