Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Απριλίου 2014

JDownloader: Ο Καλύτερος Download ManagerΤο JDownloader θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς σαν ένα από τα καλύτερα προγράμματα για την αυτόματη λήψη αρχείων από τις ιστοσελίδες: RapidShare.com, RapidShare,depositfiles, filefactory.com,uploaded.to,megashares.com,VIP-file.com, upshare.net, youtube . com, myvideo.de, imagefap.com, files.to κλπ. Απλοποιεί το κατέβασμα αρχείων και δεν χρήσιμο μόνο για τους premium χρήστες που έτσι και αλλιώς μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και με άλλους download Managers, αλλά κυρίως για τους χρήστες που δεν θέλουν ή δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν κάποια συνδρομή σ΄αυτούς τους files hosting.Διαθέτει λήψη σε πολλαπλές παράλληλες ροές, αναγνώριση captcha, αυτόματη εξαγωγή αρχείου και πολλά άλλα. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός π.χ θέλουμε να κατεβάσουμε ένα αρχείο από depositfiles.com αρκεί απλά στο μενού στη θέση σύνδεσμοι να πατήσουμε προσθήκη συνδέσμων και το link του αρχείου θα προστεθεί αυτόματα στη λίστα, δεν χρειάζεται αυτή η διαδικασία αν έχουμε τον σύνδεσμο εκ των προτέρων πατώντας copy αυτόματα γίνεται η εισαγωγή του στην λίστα.Θα χρειαστείτε Java αν δεν την έχετε εγκατεστημένη κατεβάστε την απο εδώ


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


JDownloader: Ο Καλύτερος Download Manager
4/ 5 stars - "JDownloader: Ο Καλύτερος Download Manager" Το JDownloader θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς σαν ένα από τα καλύτερα προγράμματα για την αυτόματη λήψη αρχείων από τις ιστοσ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>