Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Απριλίου 2014

ISO Opener : Λογισμικό εξαγωγής αρχείων από αρχεία ISOTo ISO Opener είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα χρήσιμο για την εξαγωγή αρχείων από αρχεία τύπου  ISO που μπορεί να σας βοηθήσει να εξαγάγετε άμεσα όλα τα αρχεία και τους φακέλους που αποτελούν το αρχείο της εικόνας δίσκου, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το φορτώσετε σε κάποιο εικονικό CD - ROM , ούτε και  χρειάζεται να το εγγράψετε σε κάποιο DVD, CD. Απλά χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα ώστε να έχετε πρόσβαση εύκολα σε όλα τα περιεχόμενα του αρχείου εικόνας ISO. 

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, τρέξτε το και πατήστε στο μπουτόν open για να βρείτε τη διαδρομή που έχετε αποθηκευμένο το iso. Πατήστε μετά την επιλογή select και καθορίστε τη διαδρομή εξόδου, που ακριβώς δηλαδή θα αποθηκευθούν τα εξαγόμενα αρχεία. Αμέσως μετά πατήστε Extract και περιμένετε λίγο μέχρι το πρόγραμμα να ολοκληρώσει την αποσυμπίεση του ISO. 

Να σημειώσω ότι  μπορεί να ανοίξει και να εξάγει το μεγαλύτερο μέρος προτύπων ISO αρχείων, όμως παρ΄όλα αυτά  μπορεί να μην είναι σε θέση ενδεχομένως να ανοίξει ένα ειδικά διαμορφωμένο αρχείο ISO , όπως κάποια CD DVD παιχνιδιών 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ISO Opener : Λογισμικό εξαγωγής αρχείων από αρχεία ISO
4/ 5 stars - " ISO Opener : Λογισμικό εξαγωγής αρχείων από αρχεία ISO" To ISO Opener είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα χρήσιμο για την εξαγωγή αρχείων από αρχεία τύπου  ISO που μπορεί να σας βοηθήσει να εξαγάγετ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα