Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Ιουλίου 2016

IObit PCtransfer : Βοηθός μεταφοράς δεδομένων από τα Windows XP για το νέο σας υπολογιστήTo IObit PCtransfer είναι μία νέα δωρεάν εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας από και σε Windows XP, 7, και 8, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε εύκολα και με ασφάλεια να μεταφέρουμε σημαντικά έγγραφα αρχεία, από το Microsoft Word, Excel, PowerPoint και άλλα είδη εγγράφων όπως XML, LOG, εικονικές μηχανές, αρχεία MP4, HTML και INI αρχείων, αρχεία από προεπιλεγμένες θέσεις όπως οι εικόνες μου, η μουσική μου, Downloads, βίντεο καταλόγους, τα προφίλ και τις ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, Microsoft Outlook και Mozilla Thunderbird και από προγράμματα επικοινωνίας chat όπως για παράδειγμα Yahoo! Messenger, Skype, Pidgin κ.λ.π. 

Με το PCtransfer μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε αντιγράφα ασφαλείας σε προγράμματα τρίτων κατασκευαστών και αλλά και τις ρυθμίσεις τους. Μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα προγράμματα και τα δεδομένα με ένα κλικ και τις ρυθμίσεις τους στο νέο σύστημα όπως ακριβώς ήταν πριν. Πλήρης υποστήριξη για IE 6,7 και aboves, Chrome, Firefox, Opera. Τρέξτε την εφαρμογή και επιλέξτε τα αρχεία και τις ρυθμίσεις που θέλετε να μεταφέρετε προσθέστε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ένα στικάκι USB και πατήστε Backup για να ξεκινήσει η μεταφορά. 


Αντιγράψτε τώρα το IObit PCtransfer στο νέο σας υπολογιστή τρέξτε το επιλέξτε Restore και πατήστε πάνω στο πράσινο κουμπί Restore για να ξεκινήσει η μεταφορά των ρυθμίσεων και αρχείων στο νέο σας υπολογιστή.


 IObit PCtransfer : 1.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


IObit PCtransfer : Βοηθός μεταφοράς δεδομένων από τα Windows XP για το νέο σας υπολογιστή
4/ 5 stars - "IObit PCtransfer : Βοηθός μεταφοράς δεδομένων από τα Windows XP για το νέο σας υπολογιστή" To IObit PCtransfer είναι μία νέα δωρεάν εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας από και σε Windows XP, 7, και ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα