22 Μαρτίου 2017

Hardwipe : Διαγράψτε διαπαντός τα δεδομένα σας στο σκληρό σας δίσκοTo Hardwipe είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μόνιμη διαγραφή δεδομένων στο σκληρό δίσκο και σε διάφορα άλλα φορητά μέσα αποθήκευσης, προστατεύοντάς τα προσωπικά σας δεδομένα αφού μετά από τον καθαρισμό κανείς δεν θα μπορεί να τα ανακτήσει. Μπορεί να καθαρίσει ολόκληρους δίσκους, ή τα αρχεία μεμονωμένα, και να ΄΄απολυμάνει΄΄ τον αχρησιμοποίητο χώρο στο δίσκο. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε εγκατάσταση. Η νέα έκδοση της εφαρμογής απευθύνεται μόνο σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα 64 Bit.

Hardwipe 5.2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Hardwipe : Διαγράψτε διαπαντός τα δεδομένα σας στο σκληρό σας δίσκο
4/ 5 stars - "Hardwipe : Διαγράψτε διαπαντός τα δεδομένα σας στο σκληρό σας δίσκο" To Hardwipe είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μόνιμη διαγραφή δεδομένων στο σκληρό δίσκο και σε διάφορα άλλ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>