Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Νοεμβρίου 2016

Hardware Identify : Βρείτε το άγνωστο υλικό στον υπολογιστή σαςΤο Tweaking.com - Hardware Identify είναι μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει στον εντοπισμό άγνωστου υλικού στο σύστημά σας. Το πρόγραμμα δεν σας βοηθήσει να κατεβάσετε τους οδηγούς, αλλά θα σας βοηθήσει και θα σας ενημερώσει ώστε να εξακριβώσετε ποιό ακριβώς είναι το υλικό που δεν αναγνωρίσθηκε και που θα βρείτε τους οδηγούς.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι κάνουμε εγκατάσταση των windows σε έναν υπολογιστή και στη διαχείριση των υλικών εμφανίζεται άγνωστο υλικό και φυσικά εσείς δεν ξέρετε τι οδηγούς θα πρέπει να κατεβάσετε αφού δεν ξέρετε ποιο είναι το το υλικό σας. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης μια απλή επιλογή για να συμβάλει στη βελτίωση της βάσης δεδομένων της συσκευής.

Αφού έχετε εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα οδήγησης μπορείτε να κάνετε τον έλεγχο του προγράμματος για κάθε υλικό σχετικά με το σύστημα που δεν είναι στη βάση δεδομένων της εφαρμογής και να την υποβάλετε στο Tweaking.com. Μέσα σε λίγες μέρες η βάση δεδομένων θα ενημερωθεί ώστε και άλλοι χρήστες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να βρουν λύση.

Hardware Identify  2.1.1

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Hardware Identify : Βρείτε το άγνωστο υλικό στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Hardware Identify : Βρείτε το άγνωστο υλικό στον υπολογιστή σας" Το Tweaking.com - Hardware Identify είναι μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει στον εντοπισμό άγνωστου υλικού στο σύστημά σας. Το πρόγραμμα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>