16 Νοεμβρίου 2016

Hamster Free eBook Converter : Μετατρέψτε τα αγαπημένα σας eBooks σας, σε μορφή συμβατή για τις συσκευές σαςΤο Hamster Free eBook Converter application είναι μικρή έξυπνη και πολύ χρήσιμη εφαρμογή που θα μας επιτρέψει να μετατρέψουμε οποιαδήποτε eBooks ώστε να τρέξουν σε διαφορετικές συσκευές ανάγνωσης όπως για παράδειγμα : Amazon, Sony, Asus, iPod, iPad, iPhone, PSP, Blackberry, Zune, iRiver, κλπ. Υποστηρίζει περισσότερες από 200 συσκευές και μορφές αρχείων TXT, Adobe PDF, FB2, LIT, HTMLZ, PDB, LRF, PUB.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Κατεβάστε και τρέξτε την εφαρμογή, προσθέσετε το eBook που θέλετε να μετατρέψετε από την επιλογή προσθήκη αρχείων, ή σύρτε το με το ποντίκι σας μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος.
2
Στην επόμενη καρτέλα βλέπετε το βιβλίο που έχετε φορτώσει και σε αυτό το στάδιο αν θέλετε προσθέτετε περισσότερα και μόλις τελειώσετε πάτε στο επόμενο.
3
Επιλέξτε τη συσκευή για την ποιά προορίζεται το eBook αλλά και την μορφή που θέλετε για το αρχείο σας και πατήστε στο κουμπί Μετατροπή
Για να τρέξει σωστά σε Windows 8, 10 τρέξτε το με δικαιώματα διαχειριστή. Για να αλλάξετε τη γλώσσα πατήστε στο μενού της εφαρμογής επιλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείτε, πατήστε στο κουμπί αποθήκευση, κλείσιμο κλείστε το πρόγραμμα και τρέξτε το ξανά.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια