24 Μαΐου 2017

Free Hide IP : Κρύψτε την πραγματική σας διεύθυνση IPΑπό τα πιο απλά δωρεάν προγράμματα προστασίας της ιδιωτικότητά σας, μπορεί να κρύψει την πραγματική σας διεύθυνση IP σας ώστε να έχετε τον υπολογιστή σας ασφαλή από επιθέσεις χάκερ και άλλους κινδύνους, όλα με ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού χωρίς καμία ρύθμιση. Έτσι μπορείτε να σερφάρετε ανώνυμα oνα στείλετε ανώνυμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω οποιουδήποτε web-based συστήματος αλληλογραφίας, κρατώντας τον υπολογιστή σας ασφαλή από τους ιστοχώρους, χάκερς που θέλουν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες σας να κλέψουν την ταυτότητά σας ή άλλες προσωπικές πληροφορίες. Λειτουργεί με τον Internet Explorer, Firefox, Opera, Maxthon, MyIE και είναι συμβατό με όλα τα είδη των routers, firewalls, οικιακά δίκτυα, ασύρματα δίκτυα. Στην δωρεάν έκδοση μπορείτε να επιλέξετε IP μόνο από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. 

Free Hide IP 4.1.8.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Free Hide IP : Κρύψτε την πραγματική σας διεύθυνση IP
4/ 5 stars - " Free Hide IP : Κρύψτε την πραγματική σας διεύθυνση IP" Από τα πιο απλά δωρεάν προγράμματα προστασίας της ιδιωτικότητά σας, μπορεί να κρύψει την πραγματική σας διεύθυνση IP σας ώστε να έχετε...


1 σχόλιο:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>