Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Σεπτεμβρίου 2016

ExtractNow : Μαζική αποσυμπίεση συμπιεσμένων αρχείωνΑπλό λογισμικό που σας επιτρέπει να εξαγάγετε πολλά συμπιεσμένα αρχεία γρήγορα και εύκολα, έχει ένα καθαρό, καλά σχεδιασμένο και εύκολο στη χρήση interface. Για να εξαγάγετε τα αρχεία, κάντε απλά drag and drop στο κύριο παράθυρο του προγράμματος, το πρόγραμμα υποστηρίζει τις δύο πιο δημοφιλείς μορφές συμπίεσης, ZIP και RAR, καθώς και αρκετές άλλες, αποτελεί στην ουσία ένα απλό αλλά όχι απλοϊκό, αλλά ταυτόχρονα ισχυρό και αξιόπιστο πρόγραμμα στα χέρια σας που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους διαχειρίζονται πολλά συμπιεσμένα αρχεία.

ExtractNow : 4.8.2.0

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ExtractNow : Μαζική αποσυμπίεση συμπιεσμένων αρχείων
4/ 5 stars - "ExtractNow : Μαζική αποσυμπίεση συμπιεσμένων αρχείων" Απλό λογισμικό που σας επιτρέπει να εξαγάγετε πολλά συμπιεσμένα αρχεία γρήγορα και εύκολα, έχει ένα καθαρό, καλά σχεδιασμένο και εύκολο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>