Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Απριλίου 2014

Eλέγξετε τις ιστοσελίδες που έχουν επηρεαστεί από το HeartbleedΌπως είναι γνωστό στις αρχές της εβδομάδας υπήρξε ένα μικρός πανικός μετα την ανακάλυψη ενός κενού ασφαλείας στο Internet του περιβόητου Heartbleed, που σύμφωνα με τους αναλυτές ασφαλείας θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στη υποκλοπή των κωδικών και άλλων ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Παρ΄όλα αυτά  μεγάλες εταιρείες όπως η Google, το Facebook το Paypal και πολλές άλλες μας διαβεβαιώνουν ότι ότι τα δεδομένα μας είναι ασφαλή ενώ κάποιες άλλες για να είναι απόλυτα σίγουρες παροτρύνουν τους πελάτες τους να αλλάξουν τους κωδικούς ασφαλείας που διατηρούν σε λογαρισμούς τους σε αυτές. Εν τω μεταξύ δημιουργήθηκαν κάποιες online εφαρμογές που με την βοήθειά τους να μπορούμε να ελέγξουμε κατά πόσο είναι ασφαλείς οι συνδέσεις μας,  όπως είναι η Qualys SSL Lamps και η LassPass.com 

Η χρήση τους είναι πολύ απλή, επιλέξτε την ιστοσελίδα που θέλετε να ελέγξετε πληκτρολογώντας στην σχετική μπάρα το όνομά της και πατήστε ENTER.


Eλέγξετε τις ιστοσελίδες που έχουν επηρεαστεί από το Heartbleed
4/ 5 stars - "Eλέγξετε τις ιστοσελίδες που έχουν επηρεαστεί από το Heartbleed" Όπως είναι γνωστό στις αρχές της εβδομάδας υπήρξε ένα μικρός πανικός μετα την ανακάλυψη ενός κενού ασφαλείας στο Internet του περιβόη...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>