Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Σεπτεμβρίου 2017

DiskMax : Ισχυρή εφαρμογή εκκαθάρισης δίσκου και βελτιστοποίησης των επιδόσεων στα WindowsΞέρετε γιατί ο υπολογιστής σας δεν είναι πλέον τόσο γρήγορος όσο ήταν στην αρχή; Ο σημαντικότερος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι λόγω της συσσώρευσης των αρχείων άχρηστων καταχωρήσεων στο μητρώο του συστήματος των windows και άλλων άχρηστων στοιχεία στο σύστημά σας σε συνδυασμό με την ανεπαρκή διάρθρωση των σημαντικών αρχείων σας. Το DiskMax είναι μία ισχυρή εφαρμογή εκκαθάρισης δίσκου και βελτιστοποίησης των επιδόσεων στα Windows. Κατεβάστε και εκτελέστε μόνο μία φορά, η διαφορά θα είναι αισθητή αμέσως. Τα αρχεία σας θα ανοίξουν πιο γρήγορα, τα παιχνίδια θα λειτουργουν καλύτερα, και γενικά θα παρατηρήσετε μία αισθητή βελτίωση. Τρέξτε το το DiskMax από καιρό σε καιρό, ώστε να διατηρήτε πάντα τον υπολογιστή σας σε φόρμα. Ακόμα κι αν είστε προχωρημένος χρήστης το DiskMax σας είναι χρήσιμο δεδομένου ότι αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες που απαιτούνται για να διατηρήσετε το σύστημά σας καθαρό και γρήγορο. 

DiskMax 6.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


DiskMax : Ισχυρή εφαρμογή εκκαθάρισης δίσκου και βελτιστοποίησης των επιδόσεων στα Windows
4/ 5 stars - "DiskMax : Ισχυρή εφαρμογή εκκαθάρισης δίσκου και βελτιστοποίησης των επιδόσεων στα Windows" Ξέρετε γιατί ο υπολογιστής σας δεν είναι πλέον τόσο γρήγορος όσο ήταν στην αρχή; Ο σημαντικότερος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι λόγω ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>