Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Απριλίου 2014

Calligra Suite: Σουίτα γραφείου με πλούσια χαρακτηριστικά.Σουίτα γραφείου ανοικτού κώδικα με πολύ πλούσια χαρακτηριστικά. Λειτουργεί κυρίως σε Linux όμως υπάρχουν και εκδόσεις της εφαρμογής για MAC OS X και Windows. Η εφαρμογή αποτελείται από τον επεξεργαστή κειμένου Calligra Words με τον οποίο μπορεί να ανοίξετε έγγραφα Microsoft Word DOC και DOCX , ODT / ODM και να τα αποθηκεύσετε σε ODT, ODM, EPUB, HTML και PDF. Περιλαμβάνει επίσης και πολλά άλλα εργαλεία παρόμοιας δυναμικότητας με το Excel και το PowerPoid. Εν κατακλείδι το Calligra αποτελεί μία εξαιρετική σουίτα γραφείου με πολλά ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας κειμένου. Εάν χρησιμοποιείτε  Linux, θα έλεγα ότι ίσως αποτελεί την καλύτερη, ιδανική θα έλεγα δωρεάν εφαρμογή γραφείου

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Calligra 2.6


Calligra Suite: Σουίτα γραφείου με πλούσια χαρακτηριστικά.
4/ 5 stars - "Calligra Suite: Σουίτα γραφείου με πλούσια χαρακτηριστικά." Σουίτα γραφείου ανοικτού κώδικα με πολύ πλούσια χαρακτηριστικά. Λειτουργεί κυρίως σε Linux όμως υπάρχουν και εκδόσεις της εφαρμογής για...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα