Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Απριλίου 2014

Cain & Abel : Λογισμικό ανάκτησης κρυπτογραφημένων κωδικών πρόσβασηςTo Cain and Abel είναι ένα freeware εργαλείο ανάκτησης κωδικών για τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft. Αυτό επιτρέπει την εύκολη ανάκτηση των κωδικών πρόσβασης από sniffing στο διαδίκτυο και κρυπτογραφημένους κωδικούς πρόσβασης χρησιμοποιώντας τεχνικές Dictionary-Brute-Force-Cryptanalysis attacks, μπορεί να καταγράψει VoIP συνομιλίες, να αποκωδικοποιήσει ανακατεμένους κωδικούς πρόσβασης, παρέχει ανάκτηση κωδικών ασύρματων δικτύων, αποκάλυψη κωδικών πρόσβασης αναλύοντας πρωτόκολλα δρομολόγησης και γενικά έχει αναπτυχθεί με την ελπίδα ότι θα είναι χρήσιμο για διαχειριστές δικτύου, προμηθευτές λογισμικού και  γενικά  για περιπτώσεις ανάδειξης θεμάτων ασφαλείας. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Cain & Abel : Λογισμικό ανάκτησης κρυπτογραφημένων κωδικών πρόσβασης
4/ 5 stars - "Cain & Abel : Λογισμικό ανάκτησης κρυπτογραφημένων κωδικών πρόσβασης" To Cain and Abel είναι ένα freeware εργαλείο ανάκτησης κωδικών για τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft. Αυτό επιτρέπει την εύκολη αν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>