Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Φεβρουαρίου 2016

AVI ReComp : Πώς να προσθέστε υπότιτλους για τις ταινίες σαςΠρόκειται για ένα θαυμάσιο, απλό στη χρήση πρόγραμμα Ripping μπορείτε να κάνετε να re compress τα AVI αρχεία σας. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να κάνετε recompress τα AVI αρχεία σας. Δεν υποστηρίζει μόνο αρχεία που περιέχουν ροές ήχου, αλλά και AVIs χωρίς ήχο. Περιλαμβάνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης υποτίτλων έτσι, εάν θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις ταινίες σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα αυτό το λογισμικό. Επιπλέον, οι νεότερες εκδόσεις σας επιτρέπουν να προσθέσετε πλαίσια στην ταινία σας και τοποθετήστε υπότιτλους σας σε αυτά. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ανάλυση και αναλογία εικόνας στα βίντεο κλιπ σας.  Το AVI ReComp περιλαμβάνει AVIs υποστήριξη με υποστήριξη audio formats: mp3, wav, ac3, dts, ogg. και υποστηριζόμενες μορφές υποτίτλων : TMPlayer (.txt), MicroDVD (.txt / .sub), SubViewer2 (.sub), SubRip (.srt), Advanced SubStation Alpha (.ass), SubStation Alpha (.ssa), VobSub (.sub/.idx). Εν ολίγοις πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που με πολύ λίγα, απλά βήματα μπορείτε να ενσωματώσετε υπότιτλους σε οποιοδήποτε βίντεο.  Προς το παρόν, το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μόνο τον Xvid κωδικοποιητή για τη διαδικασία αποσυμπίεσης. Το πακέτο εγκατάστασης περιέχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ( πρόσφατες εκδόσεις των : VirtualDubMod , AviSynth και Xvid )

ΒΗΜΑΤΑ

  1. Πατήστε άνοιγμα Avi και βρείτε τη διαδρομή που βρίσκεται το αρχείο Avi, επιλέξτε τώρα αποθήκευση και βρείτε τη διαδρομή που θέλετε να το αποθηκεύσετε.
  2. Πατήστε στο κουμπί προσθήκες, κλικάρετε την επιλογή ενεργοποίηση-απενεργοποίηση υπότιτλων και πατήστε φόρτωση υπότιλων για να βρείτε τη διαδρομή που έχετε αποθηκευμένους του υπότιτλους.
  3.  Τέλος πατήστε στο κουμπί ουρά - προσθήκη στην ουρά και πατήστε εκκίνηση για ξεκινήσει η ενσωμάτωση των υπότιτλων σας.
AVI ReComp : 1.56

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


AVI ReComp : Πώς να προσθέστε υπότιτλους για τις ταινίες σας
4/ 5 stars - "AVI ReComp : Πώς να προσθέστε υπότιτλους για τις ταινίες σας" Πρόκειται για ένα θαυμάσιο, απλό στη χρήση πρόγραμμα Ripping μπορείτε να κάνετε να re compress τα AVI αρχεία σας. Το πρόγραμμα σας...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>