Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Ιουλίου 2015

ArcConvert : Μετατρέψτε τα αρχεία σας μεταξύ πολλών διαφορετικών φορμά συμπίεσηςTo ArcConvert είναι μία που σας επιτρέπει να μετατρέψετε συμπιεσμένα αρχεία συμπεριλαμβανομένων των ZIP, 7zip, CA, TAR , BZA και ARJ αλλά και να συμπιέσετε τα αρχεία σας. Δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση και μπορεί να τρέξει σε οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή USB. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή, αφού κατεβάσετε την εφαρμογή αποσυμπιέστε τη, ανοίξτε το φάκελο και τρέξτε το αρχείο arc_convert πατήστε μετά στο Άνοιγμα και επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να συμπιέσετε ή κάποιο ήδη συμπιεσμένο αρχείο που θα θέλατε να μετατρέψετε σε διαφορετικό φορμά συμπίεσης, επιλέξτε Μετατροπή σε, επιλέξτε το είδος συμπίεσης και τέλος πατήστε στο Μετατροπή, μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, θα δείτε ένα αναδυόμενο μήνυμα που θα αναφέρει ότι η συγκεκριμένη εργασία τελείωσε.

Μπορείτε να μετατρέψετε συμπιεσμένα αρχεία με τα ακόλουθα φορμά: 7-ZIP,LZH, CAB, ZIP, ARJ, ACE, RAR , TAR , TGZ, GZ, Z, BZ2, YZ1, YZ2, GCA ,BEL, RPM, DEB, BH, Noa32, HKI, PAQAR, SQX, HA ZOO UHARC, LFB,ZLIB, UCL,IMP, RS, SPL, APK, Arc, DZ, MSI, ALZ PMA, PAQ7, CHM, UDA, PAQ8, Cryptonite, ISO, LZOP, BMA, ZIP AES (128/192/256), Nanozip Alpha, XZ, FreeArc, Zpaq,GZ στα παρακάτω φορμά:ZIP, 7-ZIP, CAB, LHA, TAR, TGZ, BZ2, YZ1, BGA, RAR, ACE, NOA32, PAQAR, UHARC, YZ2, DZ, HA, XZ, FreeArc, ARJ/PAQ9/GZA

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ArcConvert : Μετατρέψτε τα αρχεία σας μεταξύ πολλών διαφορετικών φορμά συμπίεσης
4/ 5 stars - "ArcConvert : Μετατρέψτε τα αρχεία σας μεταξύ πολλών διαφορετικών φορμά συμπίεσης" To ArcConvert είναι μία που σας επιτρέπει να μετατρέψετε συμπιεσμένα αρχεία συμπεριλαμβανομένων των ZIP, 7zip, CA, TAR , BZA και ARJ α...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>