Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

31 Μαΐου 2017

Xlideit Image Viewer : Εφαρμογή προβολής εικόνων με βασικές δυνατότητες επεξεργασίας και μετατροπής- Aπό τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα προβολής εικόνων εφοδιασμένο με τις βασικές δυνατότητες επεξεργασίας και μετατροπής εικόνων με θαυμάσια εμφάνιση και προπαντός πολύ χρηστικό. Ανοίξτε μία φωτογραφία και θα δείτε να εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου ένας κατάλογος με όλες τις εικόνες που βρίσκονται στον φάκελο που βρίσκεται η φωτογραφία σας. Το όνομα της τρέχουσας εικόνας και η γραμμή εργαλείων φαίνονται στο επάνω μέρος του παραθύρου.
-  Χρησιμοποιήστε τη γραμμή εργαλείων για να αποκτήσετε πρόσβαση σε βασικές εντολές όπως το να ρυθμίσετε την προβολή των φωτογραφιών σας ως slideshows, να κάνετε, ζουμ, περιστροφή, να διαγράψετε, να κόψετε ή να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας, να ταξινομήσετε τη λίστα ή να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του προγράμματος ή να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας μεταξύ των πιο διαδεδομένων φόρμά εικόνων.

- Μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού κοντά στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του παραθύρου για να εμφανιστούν τα βέλη πλοήγησης πατώντας σε αυτά για να δείτε την επόμενη ή την προηγούμενη εικόνα. Μετακινήστε τον κέρσορα πάνω από τα κουμπιά για να δείτε μια σύντομη περιγραφή ή πάνω από τις μικρές εικόνες για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

- Από προεπιλογή η εφαρμογή ξεκινά σε λειτουργία πλήρους οθόνης, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει σε κατάσταση λειτουργίας παραθύρου πατώντας το πλήκτρο F11. Επίσης, μπορείτε να πατήσετε το Enter για να αποκρύψετε ή να εμφανίσετε τις γραμμές εργαλείων. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα προβολής εικόνων για κάθε αρχείο εικόνας, κάντε δεξί κλικ σε μία εικόνα πατήστε αλλαγή βρείτε τη διαδρομή που έχετε τον φάκελο με την εφαρμογή και κάντε κλίκ στο εικονίδιο της εφαρμογής.

Xlideit 1.0.170524

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Xlideit Image Viewer : Εφαρμογή προβολής εικόνων με βασικές δυνατότητες επεξεργασίας και μετατροπής
4/ 5 stars - "Xlideit Image Viewer : Εφαρμογή προβολής εικόνων με βασικές δυνατότητες επεξεργασίας και μετατροπής " - Aπό τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα προβολής εικόνων εφοδιασμένο με τις βασικές δυνατότητες επεξεργασίας και μετατροπής εικόνων με ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>