Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Σεπτεμβρίου 2016

Wifislax : Ελέγξτε το επίπεδο ασφαλείας του ασύρματου δικτύου σαςTo Wifislax είναι μια διανομή GNU / Linux βασισμένη στο Slackware η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν LiveCD, LiveUSB αλλά και να γίνει εγκατάσταση σε σκληρό δίσκο (HDD).Αποτελείται από μία σειρά από χρήσιμα εργαλεία και διαγνωστικά τέστ κατάλληλα για επαγγελματίες αλλά και απλούς χρήστες που επιθυμούν να γνωρίζουν το επίπεδο της ασφάλειας του ασύρματου δικτύου τους.

Ειδικεύεται στον τομέα του ελέγχου (Wireless) ασύρματων δίκτυα πέραν του ότι διαθέτει και πολλά άλλα εργαλεία διαχείρισης για καθημερινή χρήση, όπως επισκευαστές εκκίνησης, επεξεργαστές κειμένου, κλπ. Αφού κατεβάσετε το αρχείο ISO΄΄κάψτε΄΄ το σε ένα CD,ή USB, ή εγκαταστήσετε το στο σκληρό σας. 

Ωστόσο  πρέπει να γνωρίζεται ότι απαγορεύεται η χρήση του σε ασύρματα δίκτυα στα οποία δεν είστε κάτοχοι ή δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για να αναλύσετε την ασφάλειά τους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


Wifislax : Ελέγξτε το επίπεδο ασφαλείας του ασύρματου δικτύου σας
4/ 5 stars - "Wifislax : Ελέγξτε το επίπεδο ασφαλείας του ασύρματου δικτύου σας" To Wifislax είναι μια διανομή GNU / Linux βασισμένη στο Slackware η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν LiveCD, LiveUSB αλλά και ν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>