Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Σεπτεμβρίου 2017

SyncDroid : Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά των δεδομένων του κινητού σας από SD κάρτες και Dropbox
Η απώλεια ή κάποιο πρόβλημα του τηλεφώνου σας, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσετε και όλα τα δεδομένα σας. Το SyncDroid είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς που κάνει ασφαλές backup όλα τα ακόλουθα στοιχεία στη συσκευή, ώστε να μπορείτε να τα επαναφέρετε εύκολα σε οποιαδήποτε συσκευή Android όποτε θέλετε.

Με το SyncDroid μπορείτε ακόμη να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφοράς σε κάρτα SD ή στο Dropbox. Πιό συγκεκριμένα μπορείτε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας σε SMS, επαφές, αρχεία καταγραφής κλήσεων, Browser Bookmark, μεταφορά εικόνας και ήχου από τον υπολογιστή σας στο Android, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βίντεο και μουσικής από το Android τηλέφωνο στον υπολογιστή, διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας τόσο στην Android φωτογραφική μηχανή όσο και στην κάρτα SD, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των πληροφοριών σας σε Android τηλέφωνο, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Android SMS, Call Logs, επαφές και σελιδοδείκτες.

Σε γενικές γραμμές το SyncDroid είναι ό, τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όποτε θέλετε και να τα επαναφέρετε στην ίδια συσκευή ακόμη και σε ένα νέο τηλέφωνο απλά με μερικά μόνο κλικ.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android


SyncDroid : Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά των δεδομένων του κινητού σας από SD κάρτες και Dropbox
4/ 5 stars - "SyncDroid : Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά των δεδομένων του κινητού σας από SD κάρτες και Dropbox" Η απώλεια ή κάποιο πρόβλημα του τηλεφώνου σας, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσετε και όλα τα δεδομένα σας. Το SyncDroid είναι μια δ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>