Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Ιουλίου 2016

Subtitles : Ο πιό απλός τρόπος για να κατεβάσετε υπότιτλουςΑπλά τοποθετήστε τα βίντεό σας μέσα στο πλαίσιο της εφαρμογής και αφήστε το να κάνει τα μαγικά του. Δεν έχει σημασία αν τα αρχεία σας δεν έχουν το σωστό όνομα ή τη μορφή στην οποία ανήκουν, θα βρείτε πάντα του σωστούς υπότιτλους για τις ταινίες σας και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Η εφαρμογή αναλύει τα περιεχόμενα των αρχείων βίντεο, έτσι ώστε να λειτουργεί ακόμη και αν τα βίντεό σας δεν έχουν το σωστό όνομα. Υποστηρίζει οποιοδήποτε video format και οποιοδήποτε τύπο βίντεο, και δεν έχει σημασία ποιό κωδικοποιητή ή επέκταση χρησιμοποιεί το αρχείο σας. Υποστηρίζει περισσότερες από 40 γλώσσες .

Subtitles : 3.2.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X,


Subtitles : Ο πιό απλός τρόπος για να κατεβάσετε υπότιτλους
4/ 5 stars - "Subtitles : Ο πιό απλός τρόπος για να κατεβάσετε υπότιτλους" Απλά τοποθετήστε τα βίντεό σας μέσα στο πλαίσιο της εφαρμογής και αφήστε το να κάνει τα μαγικά του. Δεν έχει σημασία αν τα αρχεία...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>