Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Μαρτίου 2017

StudioLine Photo: Επεξεργαστείτε και αρχειοθετήστε τις φωτογραφίες σαςΗ επιλογή ενός λογισμικού για γρήγορη οργάνωση, επεξεργασία και να αρχειοθέτηση των ψηφιακών φωτογραφιών σας και μάλιστα από ένα δωρεάν προϊόν δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Σε αυτό όμως θα μας βοηθήσει το StudioLine αφού εμπεριέχει τις πιο πάνω ιδιότητες. Εν ολίγοις με το πρόγραμμα θα μπορείτε να βάζετε περιγραφές για τις εικόνες σας, να στείλετε τις φωτογραφίες με email ακριβώς στο σωστό μέγεθος, να κάνετε εκτύπωση υψηλής ποιότητας, να δημιουργήσετε slide-shows, να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο τη δική σας γκαλερί, να φυλάξετε τις εικόνες σας σε CD ή DVD και πολλές ακόμη λειτουργίες.

StudioLine Photo Basic 4.2.33

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


StudioLine Photo: Επεξεργαστείτε και αρχειοθετήστε τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "StudioLine Photo: Επεξεργαστείτε και αρχειοθετήστε τις φωτογραφίες σας" Η επιλογή ενός λογισμικού για γρήγορη οργάνωση, επεξεργασία και να αρχειοθέτηση των ψηφιακών φωτογραφιών σας και μάλιστα από ένα δωρεά...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>