Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Μαρτίου 2014

SiteMap Generator :Δημιουργία Google Sitemap και YahooΧρησιμοποιώντας το Sitemap Generator μπορούμε να εξαγάγουμε όλα τα links από ένα site και με αυτό τον τρόπο να φτιάξουμε Google Sitemap (XML), Yahoo Sitemap (TXT), HTML και CSV sitemaps. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε webmasters που θέλουν να έχουν μία ολοκληρωμένα εικόνα για την ιστοσελίδα τους. Θα μας βοηθήσει, έτσι ώστε να δούμε και να απομονώσουμε τις σελίδες που για κάποιους που δεν λειτουργούν πιά.

Author's Website:SiteMap Generator :Δημιουργία Google Sitemap και Yahoo
4/ 5 stars - "SiteMap Generator :Δημιουργία Google Sitemap και Yahoo " Χρησιμοποιώντας το Sitemap Generator μπορούμε να εξαγάγουμε όλα τα links από ένα site και με αυτό τον τρόπο να φτιάξουμε Google Sitemap...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>