Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Μαρτίου 2014

Pencil : Φτιάξτε τα δικά σας κινούμενα σχέδιαΠρόγραμμα animation/drawing. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια (cartoon) χρησιμοποιώντας τόσο bitmap όσο και διανυσματικά γραφικά. Τα Animations μπορείτε να τα σώσετε σε SWF/Flash files. Εδώ θα βρείτε το manual (στα Αγγλικά) που περιγράφει αναλυτικά πως θα φτιάξετε τα δικά σας animation. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Pencil : Φτιάξτε τα δικά σας κινούμενα σχέδια
4/ 5 stars - " Pencil : Φτιάξτε τα δικά σας κινούμενα σχέδια" Πρόγραμμα animation/drawing. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια (cartoon) χρησιμοποιώντας τόσο bitmap όσο και διανυσματικά...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>