Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Σεπτεμβρίου 2016

LinkChecker : Ελέγξτε την ιστοσελίδα σας για χαλασμένα linksΤο LinkChecker αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για κάθε webmaster που θέλει να γνωρίζει τα links που δεν λειτουργούν αλλά και το είδος της βλάβης ή του προβλήματος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τo URL της ιστοσελίδας σας και να πατήσετε start για να ξεκινήσει ο έλεγχος. Εάν έχετε πολλές αναρτήσεις είναι φυσικό ότι ο έλεγχος θα πάρει κάποιο χρόνο και που θα είναι απόλυτα σχετικός με τον αριθμό των προς διερεύνηση συνδέσεων.

 LinkChecker :  9.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


LinkChecker : Ελέγξτε την ιστοσελίδα σας για χαλασμένα links
4/ 5 stars - " LinkChecker : Ελέγξτε την ιστοσελίδα σας για χαλασμένα links" Το LinkChecker αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για κάθε webmaster που θέλει να γνωρίζει τα links που δεν λειτουργούν αλλά και το είδο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>