Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Μαρτίου 2014

HTML Colors : Επιλογέας χρωμάτων hexadecimal, decimal και RGBΤο HTML Colors είναι ένας επιλογέας χρωμάτων που εμφανίζει hexadecimal, decimal και RGB τιμές χρώματος. Επιτρέπει την επιλογή των χρωμάτων και των αξιών απευθείας από το εικονίδιο στη γραμμή εργασιών, και μπορεί να αντιγράψει αυτόματα το χρώμα του κώδικα στο πρόχειρο. Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο βοήθημα για όλους όσους ασχολούνται με HTML εφαρμογές. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


HTML Colors 1.4.0


HTML Colors : Επιλογέας χρωμάτων hexadecimal, decimal και RGB
4/ 5 stars - "HTML Colors : Επιλογέας χρωμάτων hexadecimal, decimal και RGB" Το HTML Colors είναι ένας επιλογέας χρωμάτων που εμφανίζει hexadecimal, decimal και RGB τιμές χρώματος. Επιτρέπει την επιλογή των χρωμά...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>