Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Μαρτίου 2014

Holo Backup : Αντίγραφα ασφαλείας για κινητά Android από το Desctop του υπολογιστή σαςΟι περισσότερες εφαρμογές Android δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απαιτούν Root (διαδικασία που έχει ως σκοπό τη δυνατότητα να μπορούμε να επεμβαίνουμε στα partition της συσκευής μας). Η συγκεκριμένη διαδικασία Backup είναι διαφορετική και η εφαρμογή τρέχει και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του τηλεφώνου σας στην επιφάνεια εργασίας σας χωρίς να είναι απαραίτητη η διαδικασία Root. Απλά συνδέστε το τηλέφωνό σας, εκκινήστε την εφαρμογή για τα Windows ή Linux ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που έχετε και επιλέξτε δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας από ολόκληρη τη συσκευή σας, από εφαρμογές, απ΄όλα τα δεδομένα με ή χωρίς εφαρμογές του συστήματος. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων στη συσκευή σας.

Πριν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης που θα πρέπει επίσης να πληκτρολογήσετε στην εφαρμογή στο τηλέφωνό σας πριν από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, είναι τόσο απλό και εύκολο στη χρήση που ακόμη και αν είστε αρχάριοι δεν θα συναντήσετε πρόβλημα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Holo Backup : Αντίγραφα ασφαλείας για κινητά Android από το Desctop του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Holo Backup : Αντίγραφα ασφαλείας για κινητά Android από το Desctop του υπολογιστή σας" Οι περισσότερες εφαρμογές Android δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απαιτούν Root (διαδικασία που έχει ως σκοπό τη δυνατότητα να μπορούμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>