Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Απριλίου 2016

Flightradar24: Πληροφορίες για πτήσεις, αεροδιάδρομους, άφιξη, προορισμό και καθυστερήσεις πολιτικών αεροπλάνων όλο τον κόσμοΈχετε αναρωτηθεί αν εκτός από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μπορεί ο οποιοσδήποτε άλλος να δει και αντλήσει πληροφορίες για τις πτήσεις τους αεροδιάδρομους τον τόπο άφιξης τον προορισμό και τις καθυστερήσεις των πολιτικών αεροπλάνων και μάλιστα σε όλο τον κόσμο; Και όμως υπάρχει τρόπος αφού υπάρχει μία ιστοσελίδα που μπορείτε να τα δείτε όλα αυτά με κάθε λεπτομέρεια, και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο. Πατώντας επάνω σε οποιοδήποτε αεροπλάνο βλέπετε λεπτομέρειες για την πτήση του όπως από που ξεκίνησε ποιός είναι ο προορισμός του σε ποιά εταιρεία ανήκει ποιά είναι η τρέχουσα ταχύτητα του αεροπλάνου, το ύψος που πετάει, πόσο χρόνο θέλει για να φτάσει στον προορισμό του και πολλές άλλες λεπτομέρειες που σίγουρα δεν θα τις βρείτε πουθενά.

Author's Website:


Flightradar24: Πληροφορίες για πτήσεις, αεροδιάδρομους, άφιξη, προορισμό και καθυστερήσεις πολιτικών αεροπλάνων όλο τον κόσμο
4/ 5 stars - "Flightradar24: Πληροφορίες για πτήσεις, αεροδιάδρομους, άφιξη, προορισμό και καθυστερήσεις πολιτικών αεροπλάνων όλο τον κόσμο" Έχετε αναρωτηθεί αν εκτός από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μπορεί ο οποιοσδήποτε άλλος να δει και αντλήσει πληροφορίες για τις πτ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>