Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Οκτωβρίου 2016

Πώς να μπλοκάρετε τα αιτήματα για παιχνίδια και εφαρμογές στο Facebοok΄΄Βομβαρδίζεστε΄΄ συνεχώς από γνωστούς και αγνώστους με αιτήματα για συμμετοχή σε παιχνίδια ή διάφορες άλλες εφαρμογές στο Facebook στις οποίες όμως δεν θέλετε να συμμετάσχετε αλλά δεν ξέρετε και θα τι πρέπει να κάνετε ώστε να αποκλείσετε μόνιμα αυτού του είδους τις ενημερώσεις, είτε αυτό αφορά τα συγκεκριμένα αιτήματα είτε τα πρόσωπα. Παρ΄όλα αυτά ο τρόπος για να μπορέσετε να αποκλείσετε αυτά τα ανεπιθύμητα μηνύματα είναι πολύ απλός. Πατήστε εδώ και θα μεταφερθείτε στο κέντρο εφαρμογών στη σελίδα του facebook που βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα αιτήματα που σας έχουν αποσταλεί:

 

Κάντε κλικ σε κάθε ένα ξεχωριστά στα αιτήματα που θέλετε να απενεργοποιήσετε την εκ νέου αποστολή νέων μηνυμάτων πατώντας στο X.
Στην επόμενη καρτέλα θα ερωτηθείτε αν θέλετε να αποκλείσετε τα αιτήματα που αφορούν την συγκεκριμένη εφαρμογή ή να αποκλείσετε γενικά όλα τα μηνύματα του χρήστη. Εδώ θα πρέπει να αποφασίσετε εσείς για το ακριβώς θέλετε να κάνετε.

Αυτό ήταν, από εδώ και πέρα όλα τα αιτήματα που αφορούν το συγκεκριμένο παιχνίδι ή εφαρμογή θα αγνοούνται, αν έχετε επιλέξει χρήστη τότε θα αγνοούνται όλα τα μηνύματα που προέρχονται απ΄αυτόν. Αν πάλι κάποια στιγμή αλλάξετε γνώμη στο μέλλον μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε και πάλι μέσα από την σελίδα ρυθμίσεων απορρήτου του λογαριασμού σας στο Facebook.


Πώς να μπλοκάρετε τα αιτήματα για παιχνίδια και εφαρμογές στο Facebοok
4/ 5 stars - "Πώς να μπλοκάρετε τα αιτήματα για παιχνίδια και εφαρμογές στο Facebοok" ΄΄Βομβαρδίζεστε΄΄ συνεχώς από γνωστούς και αγνώστους με αιτήματα για συμμετοχή σε παιχνίδια ή διάφορες άλλες εφαρμογές στο Facebook σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>