Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Σεπτεμβρίου 2015

Anvi Smart Defender: Πλήρες εξοπλισμένο λογισμικό αντιμετώπισης ιώνΤο Anvi Smart Defender είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαλείο αντιμετώπισης ιών που περιλαμβάνει πολλά εργαλεία βελτιστοποίησης για το PC ώστε να καθαρίσει και να επιταχύνει το σύστημά σας. Το πρόγραμμα προσφέρει τρεις on-demand τύπους σάρωσης ,γρήγορη, πλήρης και Custom. Ακόμη υπάρχει η επιλογή Cloud Security που σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε ένα ύποπτο αρχείο απευθείας μέσα στο πρόγραμμα για ταχεία ανάλυση και εξακρίβωση. Ελέγχει τα τα προγράμματά σας σε πραγματικό χρόνο,τις διεργασίες που εκτελούνται και τα αρχεία που έχουν πρόσβαση, παράλληλα με την παρακολούθηση για τον εντοπισμό και την άρση των κακόβουλων προγραμμάτων, πριν να μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ζημιά. Ο δημιουργός του προγράμματος συγγραφείς υποστηρίζει ότι είναι "Συμβατό με όλα τα Antivirus που σημαίνει ότι μπορείτε να το τρέχετε παράλληλα με το τρέχων antivirus που χρησιμοποιείτε.

 Anvi Smart Defender:  2.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Anvi Smart Defender: Πλήρες εξοπλισμένο λογισμικό αντιμετώπισης ιών
4/ 5 stars - " Anvi Smart Defender: Πλήρες εξοπλισμένο λογισμικό αντιμετώπισης ιών" Το Anvi Smart Defender είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαλείο αντιμετώπισης ιών που περιλαμβάνει πολλά εργαλεία βελτιστοποίησης για το P...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>