25 Σεπτεμβρίου 2015

Anvi Smart Defender: Πλήρες εξοπλισμένο λογισμικό αντιμετώπισης ιώνΤο Anvi Smart Defender είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαλείο αντιμετώπισης ιών που περιλαμβάνει πολλά εργαλεία βελτιστοποίησης για το PC ώστε να καθαρίσει και να επιταχύνει το σύστημά σας. Το πρόγραμμα προσφέρει τρεις on-demand τύπους σάρωσης ,γρήγορη, πλήρης και Custom. Ακόμη υπάρχει η επιλογή Cloud Security που σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε ένα ύποπτο αρχείο απευθείας μέσα στο πρόγραμμα για ταχεία ανάλυση και εξακρίβωση. Ελέγχει τα τα προγράμματά σας σε πραγματικό χρόνο,τις διεργασίες που εκτελούνται και τα αρχεία που έχουν πρόσβαση, παράλληλα με την παρακολούθηση για τον εντοπισμό και την άρση των κακόβουλων προγραμμάτων, πριν να μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ζημιά. Ο δημιουργός του προγράμματος συγγραφείς υποστηρίζει ότι είναι "Συμβατό με όλα τα Antivirus που σημαίνει ότι μπορείτε να το τρέχετε παράλληλα με το τρέχων antivirus που χρησιμοποιείτε.

 Anvi Smart Defender:  2.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Anvi Smart Defender: Πλήρες εξοπλισμένο λογισμικό αντιμετώπισης ιών
4/ 5 stars - " Anvi Smart Defender: Πλήρες εξοπλισμένο λογισμικό αντιμετώπισης ιών" Το Anvi Smart Defender είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαλείο αντιμετώπισης ιών που περιλαμβάνει πολλά εργαλεία βελτιστοποίησης για το P...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>