14 Αυγούστου 2016

Win-UFO : Οι πιό δημοφιλείς εφαρμογές για την παρακολούθηση και όχι μόνο του υπολογιστή σας
Το Win-UFO είναι μια συλλογή από περίπου 100 δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές και εργαλεία πληροφοριών του συστήματος του υπολογιστή σας. Αποτελείται από 10 διαφορετικά επίπεδα λογισμικού και κάθε ένα από αυτά περιλαμβάνει τις πιό πρόσφατες φορητές εφαρμογές. Για παράδειγμα επιλέγοντας το Browsers History βλέπουμε περιλαμβάνει 18 εφαρμογές με τις οποίες μπορείτε να δείτε το ιστορικό περιήγησης στο ίντερνετ τρέχοντας την κατάλληλη εφαρμογή ανάλογα με τον Browser που έχετε ή τον Browser που θέλετε να ελέγξετε.

Στην καρτέλα LogViewers θα βρείτε εφαρμογές με τις οποίες μπορείτε να δείτε τα βίντεο που έχουν αποθηκευτεί στην Cahse του Browsers σας χρησιμοποιώντας για παράδειγμα το VideoCasheview, να διαβάσετε όλα τα μηνύματα και την εν γένει επικοινωνία σας στο Skype χρησιμοποιώντας το Skypelogview ή το USBDview για να δείτε ποιες συσκευές και πότε έχουν χρησιμοποιηθεί στον υπολογιστή σας.  Στην καρτέλα Malware μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις τέσσερις διαθέσιμες εφαρμογές για να σκανάρετε να βρείτε και να διαγράψετε τυχόν κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας.

Η καρτέλα Other περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από εφαρμογές γενικής χρήσης, η καρτέλα PasswordRecovery ίσως να είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές, αφού περιλαμβάνει αρκετά προγράμματα με την βοήθεια των οποίων μπορούμε να βρούμε ξεχασμένους κωδικούς από τους Browsers που χρησιμοποιούμε, μέχρι τον κωδικό μας στο ρούτερ, ή άλλους κωδικούς στο δίκτυο που χρησιμοποιούμε, στη καρτέλα Reports μπορείτε να βρείτε κάποιες εφαρμογές με τις οποίες να βρείτε για παράδειγμα τον αριθμό και γράμματα των σκληρών σας δίσκων, το σύνολο των Profiles που χρησιμοποιείται στον υπολογιστή σας τις εφαρμογές που τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας αλλά και τη δυνατότητα ώστε να επιλέξετε εσείς ποιες θέλετε να τρέχουν και ποιες όχι κ.λ.π. τέλος στην καρτέλα Viewers θα βρείτε εφαρμογές με τις οποίες μπορείτε να δείτε φωτογραφίες ή βίντεο χρησιμοποιώντας το IrfanView και το VLCMedia Player αντίστοιχα.

 Σε γενικές γραμμές το παρών πρόγραμμα μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύ καλός σύμμαχος-σύμβουλος αφού περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό προγραμμάτων που θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας. Επειδή η εφαρμογή περιλαμβάνει κάποια προγράμματα ΄΄κατασκοπίας΄΄ είναι πιθανώς το antivirus σας να σημάνει συναγερμό υποδυκύοντας κάποια από τα προγράμματα που περιέχονται στο πακέτο ως εργαλεία Hackers, οπότε σε αυτή την περίπτωση για να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να τα αποδεχθείτε την χρήση τους .

Win-UFO  6.0 Full

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Win-UFO : Οι πιό δημοφιλείς εφαρμογές για την παρακολούθηση και όχι μόνο του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Win-UFO : Οι πιό δημοφιλείς εφαρμογές για την παρακολούθηση και όχι μόνο του υπολογιστή σας" Το Win-UFO είναι μια συλλογή από περίπου 100 δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές και εργαλεία πληροφοριών του συστήματος του υπολογιστή σας...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια