Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Ιουνίου 2017

USB Safeguard : Προστατεύστε ευαίσθητα δεδομένα και αρχεία στο στικάκι σας
Το USB Safeguard είναι ένα δωρεάν φορητό λογισμικό που σας επιτρέπει να προστατεύσετε απόρρητα αρχεία με κωδικό πρόσβασης σε οποιοδήποτε αφαιρούμενο δίσκο. Μοναδική προϋπόθεση είναι το στικάκι σας να έχει χωρητικότητα μέχρι 4GB.

Αν και το μέγεθος μπορεί να σας φανεί μικρό νομίζω ότι κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα αν αναλογισθούμε ότι στο στικάκι τα δεδομένα που θέλουμε να αποκρύψουμε είναι συνήθως αρχεία εγγράφων που κατά κανόνα δεν έχουν μεγάλο μέγεθος και φυσικά δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο. 

Ο τρόπος είναι απλός, αφού κατεβάσουμε το αρχείο το κάνουμε αντιγραφή μέσα στο στικάκι μας και τo τρέχουμε από εκεί. Κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης θα μας ζητήσει να βάλουμε ένα κωδικό προστασίας. Αφού προσθέσουμε τον κωδικό από εδώ και πέρα αν θέλουμε να προσθέσουμε αρχεία κλικάρουμε το εικονίδιο της εγκατάστασης και βάζουμε τον κωδικό που έχουμε καθορίσει εξ΄αρχής. 

USB Safeguard 8 Free

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
USB Safeguard : Προστατεύστε ευαίσθητα δεδομένα και αρχεία στο στικάκι σας
4/ 5 stars - " USB Safeguard : Προστατεύστε ευαίσθητα δεδομένα και αρχεία στο στικάκι σας" Το USB Safeguard είναι ένα δωρεάν φορητό λογισμικό που σας επιτρέπει να προστατεύσετε απόρρητα αρχεία με κωδικό πρόσβασης σε οποιοδήπ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>