Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Φεβρουαρίου 2014

Speed ​​Dreams : 3D Cross-Platform, παιχνίδι προσομοίωσης Motorsport RacingΠαιχνίδι ταχύτητας 3D Cross-Platform, ανοικτού κώδικα προσομοίωσης αγώνων και αγωνιστικό παιχνίδι. Είναι δωρεάν κάτω από την άδεια της την GNU General Public License (GPL). Προς το παρόν, οι πλατφόρμες που υποστηρίζονται είναι Linux (x86, x86_64) και 32 bit Windows, και σε κάθε καινούργια έκδοση προσθέτονται νέες δυνατότητες αυτοκίνητα και πίστες συνθέτοντας ένα πολύ καλό και ευχάριστο παιχνίδι που βελτιώνεται συνεχώς με πολύ καλά γραφικά και φυσικό ρεαλισμό.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Speed ​​Dreams : 3D Cross-Platform, παιχνίδι προσομοίωσης Motorsport Racing
4/ 5 stars - "Speed ​​Dreams : 3D Cross-Platform, παιχνίδι προσομοίωσης Motorsport Racing " Παιχνίδι ταχύτητας 3D Cross-Platform, ανοικτού κώδικα προσομοίωσης αγώνων και αγωνιστικό παιχνίδι. Είναι δωρεάν κάτω από την άδεια της...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>