Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Μαρτίου 2014

QRemoteControl : Ελέγξτε με το κινητό σας τηλέφωνο τον υπολογιστή σας μέσω WiFiΜε QRemoteControl εγκατεστημένο στο Smartphone σας μπορείτε εύκολα να ελέγχετε τον υπολογιστή σας μέσω WiFi. Με τη χρήση του touchpad του τηλεφώνου σας, μπορείτε για παράδειγμα να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και να περιηγηθείτε στις σελίδες που θέλετε να επισκεφθείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ή το κέντρο πολυμέσων σας χωρίς να είστε δίπλα στον υπολογιστή ή το laptop σας. Συνοψίζοντας το QRemoteControl σας επιτρέπει να κάνετε σχεδόν τα πάντα, ότι δηλαδή ακριβώς κάνετε  με το  ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αλλά πλέον από απόσταση. 

.
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Android, Mac OS X, BlackBerry, 


QRemoteControl : Ελέγξτε με το κινητό σας τηλέφωνο τον υπολογιστή σας μέσω WiFi
4/ 5 stars - "QRemoteControl : Ελέγξτε με το κινητό σας τηλέφωνο τον υπολογιστή σας μέσω WiFi" Με QRemoteControl εγκατεστημένο στο Smartphone σας μπορείτε εύκολα να ελέγχετε τον υπολογιστή σας μέσω WiFi. Με τη χρήση του touchpad...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>