Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Ιουνίου 2016

Pidgin : Συνθεθείτε στο AIM, Yahoo, και πολλά άλλα δίκτυα συνομιλίαςΤο Pidgin είναι πρόγραμμα επικοινωνίας (Chat) για Linux, BSD, MacOS X και Windows και περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα γνωστά chat networks που σημαίνει ότι μέσω του προγράμματος μπορείτε να επικοινωνείτε με φίλους σας από άλλα chat networks όπως είναι τα : AIM Bonjour Gadu-Gadu Google Talk Groupwise ICQ IRCMXit MySpaceIM QQ SILC SIMPLE Sametime XMPP Yahoo! Zephyr. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Pidgin : Συνθεθείτε στο AIM, Yahoo, και πολλά άλλα δίκτυα συνομιλίας
4/ 5 stars - "Pidgin : Συνθεθείτε στο AIM, Yahoo, και πολλά άλλα δίκτυα συνομιλίας " Το Pidgin είναι πρόγραμμα επικοινωνίας (Chat) για Linux, BSD, MacOS X και Windows και περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα γνωστά chat networks...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>