Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Σεπτεμβρίου 2016

NetHotfixScanner : Εγκαταστήστε τις επείγουσες επιδιόρθωσεις ασφαλείας για το δίκτυό σας


ΤοNetHotfixScanner είναι μία δωρεάν προηγμένη εφαρμογή ελέγχου για επείγουσες επιδιόρθωσεις που ανιχνεύονται στους υπολογιστές ενός δικτύου και που σας βοηθά να τις εντοπίσετε να τις κατεβάσετε και να τις εγκαταστήσετε. Το NetHotfixScanner σας δίνει μια γρήγορη εικόνα για τις επείγουσες επιδιορθώσεις και patches που έχουν εγκατασταθεί ή χαθεί σε οποιοδήποτε απομακρυσμένο υπολογιστή στο εταιρικό δίκτυο σας, με έγχρωμα εικονίδια ειδική βαθμολόγηση και ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας όπου προσδιορίζεται η σοβαρότητα του προβλήματος (κρίσιμη, σημαντική, μέτρια), τίτλο, περιγραφή και διεύθυνση URL.

NetHotfixScanner : 1.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
NetHotfixScanner : Εγκαταστήστε τις επείγουσες επιδιόρθωσεις ασφαλείας για το δίκτυό σας
4/ 5 stars - "NetHotfixScanner : Εγκαταστήστε τις επείγουσες επιδιόρθωσεις ασφαλείας για το δίκτυό σας" ΤοNetHotfixScanner είναι μία δωρεάν προηγμένη εφαρμογή ελέγχου για επείγουσες επιδιόρθωσεις που ανιχνεύονται στους υπολογιστές ενός δικ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>