Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Αυγούστου 2017

Nero CoverDesigner 2017: Επαγγελματικό πρόγραμμα για το σχεδιασμό και τη δημιουργία καλυμμάτων και ετικετών- Tο Nero Multimedia Suite αποτελεί μία από τις καλύτερες εμπορικές εφαρμογές για την εγγραφή και αντιγραφή CD, DVD και DVD και CD-ROM και όχι μόνο αφού στο πακέτο που το αποτελεί περιλαμβάνει και ένα μεγάλο αριθμό από επαγγελματικές εφαρμογές κωδικοποιητών εργαλεία συλλογών, και πολλές άλλες εφαρμογές που θα μας διευκολύνουν. Ενα από από αυτά είναι το Nero CoverDesigner, ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα που προορίζεται για το σχεδιασμό και τη δημιουργία καλυμμάτων και ετικετών για κάθε τύπο CD και DVD.

-  Σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ιδέες ή να επιλέξετε από μια ποικιλία από πρότυπα για τη δημιουργία καλυμμάτων CD, φυλλαδίων και άλλων ώστε να δώσετε σε κάθε δίσκο ξεχωριστή εμφάνιση.Μπορείτε να επιλέξετε από μία ποικιλία προτύπων ή να κάνετε εισαγωγή φωτογραφιών από από σαρωτή, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ή το Διαδίκτυο και υποστηρίζει την τεχνολογία LightScribe. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεται είναι ότι Nero CoverDesigner διατίθεται πλήρες και εντελώς δωρεάν. - Είναι λοιπόν μία καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να έχουν στην κατοχή τους αυτό το κορυφαίο επαγγελματικό πρόγραμμα σχεδίασης και δημιουργίας καλυμμάτων κι ετικετών να το κατεβάσουν και να το εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Nero CoverDesigner 2017: Επαγγελματικό πρόγραμμα για το σχεδιασμό και τη δημιουργία καλυμμάτων και ετικετών
4/ 5 stars - "Nero CoverDesigner 2017: Επαγγελματικό πρόγραμμα για το σχεδιασμό και τη δημιουργία καλυμμάτων και ετικετών" - Tο Nero Multimedia Suite αποτελεί μία από τις καλύτερες εμπορικές εφαρμογές για την εγγραφή και αντιγραφή CD, DVD και DVD και CD-...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα