21 Σεπτεμβρίου 2016

Mozilla Firefox, Portable Edition : Βελτιστοποιημένη έκδοση για χρήση σε USB συσκευέςH φορητή έκδοση του Firefox είναι μια πλήρως λειτουργική λύση της νέας έκδοσης Firefox που μόλις κυκλοφόρησε ειδικά βελτιστοποιημένη για χρήση σε USB συσκευές. Eχει κάποιες ειδικές επιλεγμένες βελτιστοποιήσεις έτσι ώστε να είναι γρηγορότερο αλλά και να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα τις αγαπημένες σας επεκτάσεις. Θα δουλέψει σε οποιοδήποτε usb συσκευή όπως mp3 players, flash κάρτες μνήμης RAM εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, φορητά στικάκια κ.λπ. 

Firefox Portable 49.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Mozilla Firefox, Portable Edition : Βελτιστοποιημένη έκδοση για χρήση σε USB συσκευές
4/ 5 stars - "Mozilla Firefox, Portable Edition : Βελτιστοποιημένη έκδοση για χρήση σε USB συσκευές" H φορητή έκδοση του Firefox είναι μια πλήρως λειτουργική λύση της νέας έκδοσης Firefox που μόλις κυκλοφόρησε ειδικά βελτιστοποιημένη γι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>