Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Φεβρουαρίου 2014

K-Lite Mega Codec Pack : Συλλογή από codecs για τα widows
Το Mega Codec Pack είναι άλλη μία ακόμη συλλογή από codecs για τα widows  που συνοδεύεται από συναφή εργαλεία. Περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε όλες τις κοινές μορφές αρχείων ήχου και βίντεο. Παρέχει επίσης πρόσθετες λειτουργίες, το πακέτο διαθέτει ένα εξαιρετικά προηγμένο πρόγραμμα εγκατάστασης το οποίο είναι εξαιρετικά ευέλικτο με μοναδικές ικανότητες επίλυσης προβλημάτων.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

K-Lite Mega Codec Pack 10.30


K-Lite Mega Codec Pack : Συλλογή από codecs για τα widows
4/ 5 stars - " K-Lite Mega Codec Pack : Συλλογή από codecs για τα widows" Το Mega Codec Pack είναι άλλη μία ακόμη συλλογή από codecs για τα widows  που συνοδεύεται από συναφή εργαλεία. Περιέχει όλα όσα χρει...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>