16 Νοεμβρίου 2015

Extension Defender : Βρείτε και διαγράψτε τα κακόβουλα add-ons από τον Browser σαςTo Extension Defender είναι ένα μικρό πρόσθετο add-on που μπορεί να σαρώσει τον υπολογιστή σας για δυνητικά ανεπιθύμητες επεκτάσεις (adware, spyware ή malware). Μόλις τρέχει ελέγχει άλλες επεκτάσεις και σας προειδοποιεί για τυχόν προβλήματα. Υποστηρίζετε από τους Google Chrome και Mozila Firefox και εγκαθίσταται ως πρόσθετο χωρίς να είναι απαραίτητο να επανεκινήσετε τον Browser σας. Μετά την εγκατάσταση πατήστε επάνω στο εικονίδιο για να ξεκινήσει η σάρωση.Στην νέα σελίδα που θα ανοίξει η εφαρμογή πατήστε σάρωση και περιμένετε λίγο μέχρι να εμφανίζει την αναφορά.Αν όλα πάνε καλά και αφού τελειώσει η σάρωση θα πρέπει να σας εμφανίσει αυτό το μύνημα, σε διαφορετική περίπτωση θα σας ενημερώσει για το προβληματικό add-on και θα σας ενημερώσει να το αφαιρέσετε.

Author's Website:
Extension Defender : Βρείτε και διαγράψτε τα κακόβουλα add-ons από τον Browser σας
4/ 5 stars - "Extension Defender : Βρείτε και διαγράψτε τα κακόβουλα add-ons από τον Browser σας" To Extension Defender είναι ένα μικρό πρόσθετο add-on που μπορεί να σαρώσει τον υπολογιστή σας για δυνητικά ανεπιθύμητες επεκτάσεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>