Drakensang Online : Οnline παιχνίδι φαντασίας



Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Drakensang Online : Οnline παιχνίδι φαντασίας

read

Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο γεμάτο με μαγεία, αλλά και με πολλούς κινδύνους. Πανάρχαια πλάσματα, ξεχασμένα εδώ και πολλά χρόνια επιστρέφουν, αναβιώνοντας σκιές του παρελθόντος. Έζησαν την άνοδο των ανθρώπων στο πιο ισχυρό πλάσμα της δημιουργίας αλλά και την πτώση τους στο χείλος της παρακμής, μετά την προδοσία ενός από αυτούς. Η διαχώριση των κόσμων ετοίμασε το έδαφος για τη δημιουργία μιας πανίσχυρης αυτοκρατορίας. Ο χρόνος όμως διέλυσε κάθε νέα τάξη πραγμάτων που θα έπρεπε να υπάρχει για πάντα. 

Μία νέα σκοτεινή λατρεία εξελίχθηκε σε μια νέα δύναμη και προκάλεσε ξανά τον παλαιότερο εχθρό της ανθρωπότητας: Τους δράκους. Γεμάτοι εκδικητική μανία, φέρνουν τώρα και πάλι τον πόλεμο σ΄αυτόν τον κόσμο, μετά από δύο χιλιάδες χρόνια. Μια νέα εποχή αρχίζει, στην οποία οι ήρωες πρέπει να αγωνιστούν για την επιβίωση της ανθρωπότητας. Το Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang με φανταστικά εφέ και εντυπωσιακά 3D γραφικά απευθείας στο δικό σου browser. 

Ζήσε μία επική ιστορία με αμέτρητες αποστολές. Γίνε στο Drakensang Online μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών. Απόκτησε αναρίθμητα όπλα, εξοπλισμούς και άλλα αντικείμενα και όρμηξε στη μάχη. Το Drakensang Online είναι ένα πρώτης κλάσης παιχνίδι φαντασίας με πλήρη υποστήριξη και Ελληνικό μενού και διαλόγους.

Author's Website:


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!