Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Φεβρουαρίου 2017

Cinebench : Aξιολογήσετε τις επιδόσεις του υπολογιστή σαςΤο CINEBENCH είναι μία σουίτα τεστ που αξιολογεί τις επιδόσεις του υπολογιστή σας. Βασίζεται στο βραβευμένο λογισμικό MAXON's CINEMA 4D το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από τα στούντιο παραγωγής ταινιών σε όλο τον κόσμο για τη δημιουργία 3D περιεχομένου και έχει χρησιμοποιηθεί σε ταινίες όπως το Iron Man 3, Oblivion, Life of Pi or Prometheus και πολλές άλλες. Εν κατακλείδι αποτελεί μία πολύ αξιόλογη-αξιόπιστη λύση για να συγκρίνετε τον επεξεργαστή σας και τη κάρτα γραφικών σας CPU σε διάφορα συστήματα και πλατφόρμες (Windows και OS X).

Cinebench :15.038

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,  Mac OS X


Cinebench : Aξιολογήσετε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Cinebench : Aξιολογήσετε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας" Το CINEBENCH είναι μία σουίτα τεστ που αξιολογεί τις επιδόσεις του υπολογιστή σας. Βασίζεται στο βραβευμένο λογισμικό MAXON's CI...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>