20 Φεβρουαρίου 2014

0 A.D : Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνοΔωρεάν  στρατηγικής ανοιχτού κώδικα, σε πραγματικό χρόνο (RTS) που επί του παρόντος βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Wildfire Games από μια παγκόσμια ομάδα προγραμματιστών εθελοντών. Ως ηγέτης ενός αρχαίου πολιτισμού, θα πρέπει να συγκεντρώσετε τους πόρους που χρειάζεστε για να αυξήσεστε τη στρατιωτική σας δύναμη και να κυριαρχήσατε απέναντι στους εχθρούς σας. Εκπληκτικά γραφικά και μία μοναδική μουσική συνθέτουν ένα πραγματικά αξιόλογο παιχνίδι που θα ικανοποιήσει στα σίγουρα τους φίλους του είδους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
0 A.D : Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο
4/ 5 stars - "0 A.D : Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο" Δωρεάν  στρατηγικής ανοιχτού κώδικα, σε πραγματικό χρόνο (RTS) που επί του παρόντος βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Wildfire Games α...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>