01 Μαρτίου 2015

Yunio : Cloud Storage με δωρεάν χωρητικότητα αποθήκευσης 100 GBΤα τελευταία χρόνια η αποθήκευση Cloud έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους. Σε αυτό έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό ότι όλα πια γίνονται πολύ εύκολα κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και οι χρήστες που δεν έχουν την απαραίτητη σχετική εμπειρία δεν δυσκολεύονται καθόλου να ανεβάσουν να μοιράσουν και να συγχρονήσουν τα αγαπημένα τους αρχεία τις φωτογραφίες και την αγαπημένη τους μουσική δια μέσου αυτών. 

Το Dropbox, το Google Drive, το Ubuntu One είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς Cloud Storage. Το Yunio είναι μια δωρεάν online υπηρεσία αποθήκευσης που συνδυάζει τέλεια τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμούς και σας οποία σας επιτρέπει να ανεβάσετε να μοιραστείτε και να συγχρονίσετε φωτογραφίες μουσική, έγγραφα βίντεο και γενικά ότι είδους αρχείο επιθυμείτε. 

Ως εδώ σίγουρα δεν παρατηρεί κανείς κάποια διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους Cloud storage όμως τι θα λέγατε αν γνωρίζατε και την διαθέσιμη χωρητικότητα που προσφέρει και μάλιστα εντελώς δωρεάν; Ναι καλά διαβάσατε τον τίτλο του άρθρου είναι 1ΤΒ!! και προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιο άλλη υπηρεσία Cloud storage τουλάχιστον έως τώρα που να προσφέρει τόσο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και μάλιστα μέσα από ένα πανεύκολο γραφικό περιβάλλον που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους πιό δημοφιλείς Cloud του είδους.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Πριν από όλα το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι εγγραφή στην υπηρεσία κατά το γνωστό πλέον τρόπο πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή.
2
Κάνουμε login στον λογαριασμό μας και μπαίνουμε στο περιβάλλον του cloud. Οργανώνουμε το περιβάλλον εργασίας μας, δημιουργώντας και διαμορφώνοντας του φακέλους μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας και ανεβάζουμε στον αντίστοιχο φάκελο τα αρχεία μας.
3
Αφού ανεβάσουμε τα αρχεία μας στους αντίστοιχους φακέλους, και εφόσον θέλουμε να είναι κοινόχρηστα επιλέγουμε πατώντας επάνω τους με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μας για να καθορίσουμε τις ενέργειές μας.
4
Ενα χαρακτηριστικό που δύσκολα θα το βρείτε σε άλλους cloud είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε με πολlούς τρόπους τα κοινόχρηστα αρχεία σας, μπορείτε για παράδειγμα να ρυθμίσετε το χρόνο που θα είναι κοινόχρηστο,επιλέγοντας συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μπορείτε να βάλετε κάποιο κωδικό και για να μπορέσει να το κατεβάσει κάποιος θα πρέπει να τον γνωρίζει ή μπορείτε να διαλέξετε και μία ερώτηση το κατεβάσει κάποιος θα πρέπει να γνωρίζει την σωστή απάντηση.
5
Σημαντικότατη είναι η ευκολία που μας παρέχει η αντίστοιχη εφαρμογή που θα πρέπει να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας και που θα μας επιτρέψει να κάνουμε όλα τα παραπάνω μέσα από τον υπολογιστή μας χωρίς να είμαι αναγκασμένοι να κάνουμε χρήση της web ιστοσελίδας τρέχοντας μόνο το εικονίδιο της εφαρμογής από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας
Να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή διατίθεται εκτός από windows και για υπολογιστές Mac OS X ή και για κινητά τηλέφωνα Android και iOS που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Author's Website:


Yunio : Cloud Storage με δωρεάν χωρητικότητα αποθήκευσης 100 GB
4/ 5 stars - "Yunio : Cloud Storage με δωρεάν χωρητικότητα αποθήκευσης 100 GB" Τα τελευταία χρόνια η αποθήκευση Cloud έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους. Σε αυτό έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό ότι όλα πια γίνον...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια